Gå vidare till innehåll

VÅR EGNA PRODUKTSERIE

Genom att kombinera traditionellt hantverkskunnande med modern teknik och innovativa designkoncept kommer vi att erbjuda en helt ny nivå av läderprodukter till marknaden. Från exklusiva läderaccessoarer till skräddarsydda lädervaror för företag och privatpersoner kommer Notorisk att vara synonymt med kvalitet, stil och hållbarhet.

Med vår bas i Örebro ser vi fram emot att inte bara fortsätta stadens stolta tradition av läderhantverk utan också att vara en pionjär för förnyelse och innovation inom branschen. Välkommen till Notorisk - där tradition möter framtid och varje produkt berättar en historia om Örebros stolta hantverkstradition.

LASERGRAVYR & LASERSKÄRNING

Till våra B2B kunder så erbjuder vi lasergravering som permanent skapar en bränd etsad fördjupning som står sig i kontrast till finishen så att ditt varumärke blir ännu snyggare. Vissa material passar sig även för skärning. Se nedanför några av materialen vi arbetar med.

 • LÄDER

  Vi använder högkvalitativt veg. garvat läder valt från Tärnsjö garveri i Sverige med precis rätt tjocklek och känsla. Läder erbjuder oändliga möjligheter och nyligen har vi fixerat oss vid att blanda det med trä. Våra skräddarsydda lädermenyer, armband och fodral är gjorda med solida dragkedjor och hårdvara och kommer med åldern få en snygg patina.

 • AKRYL

  Vi arbetar med 3-5mm gjuten akryl. Akrylen är ett perfekt material för att göra skyltar, keramik stämplar eller mallar för att underlätta ert trä- och läderhantverk. Den rätta blandningen av akryl och bra varumärke garanterar att alla ögon är fokuserade på er.

 • TRÄ

  Ädelträ av olika slag är vårt primära materialval i våra lådor och pärmar.

  Vi har expertis att arbeta med många olika träslag som valnöt, lönn, ask och ek, tillsammans med lokala och återvunna skateboards på "Canadian Maple" som favoriter.

 • ANODISERAD ALUMINIUM

  Lasergravering på anodiserat aluminium är en process där en högintensiv laserstråle används för att avlägsna det yttre skyddsskiktet och avslöja den underliggande metallen, vilket skapar kontrast och mönster. Dessutom ger den permanenta märkningen på anodiserat aluminium en hållbar och beständig yta som inte bleknar eller försvinner med tiden

 • KARTONG

  Fördelarna med lasergravering på kartong inkluderar dess precision, möjligheten att skapa komplexa mönster och text, samt dess snabbhet och effektivitet. Dessutom ger lasergravering en ren och jämn gravering, idealisk för en mängd olika tillämpningar inom förpacknings-, konst- och hantverksindustrin.

 • GLAS

  Vill ni ha personliga glas till ert företag eller presenter till era anställda, här graverar eller tampotrycker vi ert budskap. Vi har gjord vattenflaskor till restauranger och även andra personliga föremål.

KONTAKTA OSS

Är ni redan nu sugna på att veta mer om oss eller kanske har ni någon idé som ni vill förverkliga?
Hör av er! Så återkopplar vi så snart vi kan.

Kontaktformulär